Εστιατόριο Του Νοεμβρίου Μαζί Με Έκθεση Van Goch Alive (Πέμπτη 30 Νοεμβρίου)
21 Nov
Εστιατόριο Του Νοεμβρίου Μαζί Με Έκθεση Van Goch Alive (Πέμπτη 30 Νοεμβρίου)

Η Οινοποιία Α. Μεγαπάνος με την Ομάδα Γαστρονομίας και Πολιτισμού σας περιμένουν  την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 στις 7:00 μ.μ. στην έκθεση VAN GOGH ALIVE Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ και κατόπιν στις 21:00 στο εστιατόριο Simul gastronomic situ


Η έκθεση αυτή αποτελεί το σπουδαίο καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς και εμείς δεν μπορούμε να λείπουμε. Είναι ένας νέος τρόπος προσέγγισης της εικαστικής δημιουργίας, ένα φαντασμαγορικό πολυθέαμα για μικρούς και μεγάλους, μία δημιουργική επικοινωνία ανάμεσα στη σύγχρονη τεχνολογία με τα νέα πολυμέσα που διαθέτει σήμερα και τους μεγάλους εικαστικούς δημιουργούς.
Είναι μία ζωντανή συμφωνία φωτισμού, χρωμάτων, ήχων και μουσικής μέσω ενός μοναδικού συστήματος ταυτόχρονων προβολών και ήχων surround, που γεμίζοντας τον χώρο (τοίχους, πατώματα) με γιγαντιαίες οθόνες ζωντανεύει τα αριστουργήματα του Βίνσεντ Βαν Γκογκ αναδεικνύοντας της αποχρώσεις και τις λεπτομέρειες, αποκαλύπτοντας την έμπνευση και την τεχνοτροπία τους, βυθίζοντας ακαριαία τον θεατή μέσα στο σύμπαν του. 

Σε μία καθηλωτική ατμόσφαιρα ρεουσών εικόνων, σ’ ένα ιδιότυπο, πανέμορφο και άκρως εντυπωσιακό «πλανητάριο», σε μία πνευματική γλυκιά και πλούσια εμπειρία, διαδραστικά ενσωματώνει τον επισκέπτη, διεγείροντας και θρέφοντας όλες τις αισθήσεις του σε μία καθολική και διασφαλισμένη σε βάθος επικοινωνία με το έργο, αλλά και τον δημιουργό.

Θα βρεθούμε στην είσοδο του Μεγάρου Μουσικής στις 7.00.
Τιμή 13 € (για Ομάδα 20 μέχρι 40 άτομα) και 11€ για πέραν των 65.
Διάρκεια περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά.

Μια ευχάριστη έκπληξη μας περιμένει στο Κολωνάκι στον πρώην χώρο του Prunier στην οδό Υψηλάντου. Δυο νέοι άνθρωποι, η επιχειρηματίας Αλεξάνδρα Γασπαρινάτου και ο Chef Νίκος Θωμάς έστησαν ένα γοητευτικό χώρο με minimal αισθητική και τέλεια αρχιτεκτονημένα πιάτα που ‘βγάζουν’ ελληνικότητα αλλά ταυτόχρονα ‘ανήκουν εις την Δύσιν’.


Το μεγάλο ατού της κουζίνας είναι η χρήση φρέσκων υλικών, η γνώση των νέων τεχνικών μαγειρικής, η πρωτοτυπία στον συνδιασμό των υλικών αλλά και το μέτρο. Τα δε γλυκά της κάρτας υπογράφει o ταλαντούχος Pastry Chef Χρήστος Βέργαδος. Τέλος το άψογο σέρβις, οι ενημερωμένοι σερβιτόροι και η ζωντανή και ευχάριστη μουσική συμπληρώνουν την απόλαυση.



Προτείνουμε:

- Σαλάτα με πολύχρωμα παντζάρια σε ‘χώμα’ από χαρούπι, καρύδια και γκοργκοντζόλα


- Κοχύλια γεμιστά με γαρίδες, μελάνι σουπιάς, κουρκουμά και άγρια χόρτα


- Φρέσκο τηγανητό χταπόδι με αγγούρι, αβοκάντο και τραγανή πανσέτα


Συνοδεύει διακριτικά ο Λευκός Μεγαπάνου


- Μοσχαρίσια ουρά με σος Μπουργκινιόν και τηγανητά νιόκι


- Κόκορα κρασάτο μαγειρεμένο σε κενό αέρος με τραχανά και αρσενικό Νάξου



Συνδυάζεται αρμονικά ο Ερυθρός Μεγαπάνου


- Τάρτα passion fruit με μαρέγκες, ινδοκάρυδο και παγωτό καρύδα


• Όλα τα πιάτα είναι για τη μέση

• Τα τραπέζια θα είναι κατά προτίμηση 4άρια ή 8άρια

• Και όπως πάντα θα χαρίσουμε σε 1 τυχερό το κρασί που συνοδεύει το δείπνο

Τιμή 27 €
Τηλ. κρατήσεων: 694 4386175
Simul
Υψηλάντου 63, Κολωνάκι
T: 210 7224737
Χάρτης 

Μετρό Μέγαρο Μουσικής ή Ευαγγελισμός
-->