Αποθήκη Εμφιαλωμένων Οίνων
Το κρασί ακόμα και μετά την εμφιάλωσή του συνεχίζει να ζει και να εξελίσσεται. Οι συνθήκες μέσα στις οποίες θα αποθηκευτεί θα είναι καθοριστικές για την πορεία του στην συνέχεια και θα του δώσουν το διαβατήριο για το μακρύ ταξίδι του στην αγορά. Η αποθήκευση του κρασιού, είτε πρόκειται για μικρό χρονικό διάστημα είτε μεγάλο πρέπει να γίνεται σε χαμηλές και σταθερές θερμοκρασίες και φυσικά μακριά από τις ακτίνες του ήλιου.
Ο χώρος αυτός κλιματίζεται και παρέχει ιδανικές συνθήκες προκειμένου τα κρασιά να συντηρούνται με τον καλύτερο τρόπο. Οι ίδιες συνθήκες που γνωρίζουμε ότι πρέπει να επικρατούν σε μια οικιακή κάβα πρέπει πόσο μάλλον να επικρατούν και στους αποθηκευτικούς χώρους του οινοποιείου.