Χώρος Εμφιάλωσης

Το κρασί παραλαμβάνεται εδώ σε ισοθερμικές ανοξείδωτες δεξαμενές που έχουν μια ισχυρή μόνωση η οποία  εμποδίζει τη θερμοκρασία του εξωτερικού περιβάλλοντος χώρου να επηρεάσει το κρασί που περιέχουν. Το κρασί πρέπει να μείνει για μερικές μέρες (6 - 10) σε χαμηλή θερμοκρασία (-5οC) για να αποκτήσει σταθερά φυσικά χαρακτηριστικά. Με αυτό τον τρόπο το εμφιαλωμένο κρασί παραμένει σταθερό και διαυγές στο μπουκάλι για πολύ πολύ χρόνο. Κατόπιν το κρασί φιλτράρεται και οδηγείται στην εμφιαλωτική γραμμή για να εμφιαλωθεί. Τα κιβώτια με το εμφιαλωμένο κρασί τοποθετούνται σε παλέτες και φυλάσσονται στην κλιματιζόμενη κάβα αποθήκευσης συσκευασμένων προϊόντων.


-->